Plată și livrare

Plata bunurilor comandate de pe acest website se poate face direct online în siguranță folosind un card bancar. Pentru plățile în RON se poate alege procesatorul de plăți Netopia, iar pentru plățile atât în RON cât și în EUR sau USD se poate alege procesatorul de plăți Stripe.

O metodă alternativă de plată este plata ramburs care presupune achitarea numerar la livrare a contravalorii coletului.

Livrarea bunurilor digitale poate fi plătită doar cu cardul online. Nu se poate realiza plata ramburs. Livrarea bunurilor digitale va fi livrată imediat după confirmarea plății și te vei putea bucura instantaneu de bunurile achiziționate.

Livrarea bunurilor fizice costă 14 lei și se realizează prin intermediul firmei de curierat rapid Fan Courier. Prețul livrării nu este inclus în prețul bunurilor și se calculează separat la finalizarea comenzii, adăugându-se la totalul de plată pe care îl veți plăti ramburs curierului sau direct cu cardul, online.

O altă metodă de livrare este livrarea personală care se poate face doar în orașul Galați. Nu recomandăm această metodă de livrare deoarece poate presupune întârzieri în funcție de disponibilitatea livratorului și sincronizarea cu acesta.